Новий тренер збірної з футболу назвав важким завдання пробитися на чемпіонат світу

01 лютого 12:23

Ситуація збірної України у відбірковій групі дуже складна, і її дуже важко виправити. Але, як кажуть спортсмени, "шанси є навіть тоді, коли їх немає".

 

Новий тренер національної збірної України з футболу Михайло Фоменко називає дуже складним завдання виходу збірної у фінальну частину Чемпіонату світу 2014 року у Бразилії.

Про це він повідомив на своїй першій прес-конференції на посаді головного тренера збірної України.

"Завдання (виходу у Чемпіонат світу 2014 року) ніхто не знімав", - сказав Фоменко.

Він зазначив, що наразі турнірна ситуація збірної України у своїй відбірковій групі дуже складна і на сьогоднішній день дуже важко її виправити.

"Але завдання стоїть - його треба вирішувати. Шанси є навіть тоді, коли їх немає", - сказав головний тренер.

Фоменко також розповів, що спілкувався зі своїм попередником на посаді головного тренера збірної команди Олегом Блохіним: "У нас було про що поговорити, ми не сторонні люди... Цього разу говорили про національну збірну, про гравців, про атмосферу в команді".

Нагадаємо, що після відходу Блохіна з посади головного тренера збірна України невдало провела два останні матчі у своїй відбірковій групі за право виходу у фінальну частину Чемпіонату світу 2014 року, зігравши внічию з командою Молдови і програвши збірній Чорногорії.

Фоменко був призначений на посаду тренера національної збірної у січні нинішнього року.

Найближчий офіційний матч збірна України зіграє на виїзді у березні проти команди Польщі.

Наразі збірна України у своїй відбірковій групі займає лише п'яте місце, при тому що для боротьби за вихід до фінальної частини ЧС потрібно зайняти як мінімум друге. !zn

Читайте також:

Ерікссон розповів про "слизьку пропозицію" ФФУ: Про призначення Фоменка було відомо заздалегідь

Головним тренером збірної України з футболу став Михайло Фоменко