Незважаючи на застереження Блохіна, "Динамо" пропускає і вибуває з боротьби

22 лютого 00:12

Всупереч очікуванням і надіям, останній український клуб у Лізі Європи, вибув з подальшої боротьби за трофей, пропустивши вперед посередній клуб з Франції.

 

"Бордо" зупинило "Динамо"
"Бордо" зупинило "Динамо"

Київські динамівці знову нічого не змогли протиставити насиченій грі в обороні у виконанні французького середняка, і пропустивши в кінці першого тайму від Діабате, програли 0:1. В 1/8 фіналу Ліги Європи йде "Бордо".

Олег Блохін попереджав, що небезпека від гравців "Бордо" виходить при виконанні стандартів. Один із небагатьох таких моментів у першому таймі завершився взяттям воріт Максима Коваля: захисники забули Діабате на дальній штанзі і після подачі кутового м'яч відскочив саме до нього - точний удар і гол. До цього у киян було кілька вигідних можливостей для взяття воріт - Домагой Віда, Лукман Аруна, Андрій Ярмоленко були близькі до взяття воріт, але удача була на боці французів.

А в другому таймі з кожною хвилиною у киян все більше проявлялася нервозність. На 66-й хвилині пробив повз ворота Аруна, а на 75-й самовіддана гра французів не дала м'ячу долетіти до мети після удару Ярмоленка. У кінцівці жирондинці уміло "вбивали" час, вишикувавши у своєму штрафному 10 людей. На жаль, долати таку насичену оборону "Динамо" не вміє.

Таким чином, за один день Україна втратила всі три клуби в Лізі Європи - "Металіст", "Дніпро" і "Динамо". У Лізі Чемпіонів залишається лише "Шахтар", проте і у донецького клубу після першого матчу з "Боруссією" (2:2) положення не найкраще. !zn

Читайте також:

Блохін розповів про переваги "Бордо"

Букмекери не вірять у "Динамо" і "Дніпро"

"Динамо" вилітає в гості до "Бордо", розгромленого лідером у місцевому чемпіонаті

"Динамо" створює моменти, б'є по воротах, забиває, але грає внічию з "Бордо"