Невдачі у Лізі Чемпіонів об'єднали давніх ворогів "Барселону" і "Реал"

30 квiтня 17:56

У переддень відповідних поєдинків півфіналів Ліги Чемпіонів, в яких іспанським клубам необхідно перемагати німецьких суперників з великим рахунком, вболівальники у Мадриді пішли на безпрецедентний крок.

 

Невдачі у перших матчах півфіналів Ліги Чемпіонів об'єднали двох непримиренних суперників - мадридський "Реал" і "Барселону".

Як пише "Спорт-Експрес", у понеділок 29 квітня вітрину одного з мадридських магазинів прикрасили здавалося б звичайні футболки іспанських грандів. Однак не все так просто: на задній частині кожної з них, саме на місці, куди наноситься ігровий номер футболіста, було вказано рахунок майбутніх зустрічей - 5:0 і 3:0. Внизу красувався напис - "Ми можемо".

Нагадаємо, що після невдач у протистоянні "Баварії" і "Барселони" (4:0) і "Боруссії" і "Реала" (4:1) саме рахунки 5:0 і 3:0 дають можливість іспанським командам к черговий раз з'ясувати між собою стосунки фіналі Ліги Чемпіонів.

Нагадаємо, що нещодавно давні історичні суперники "Реал" і "Барса" двічі зустрічалися в рамках чемпіонату відповідно Прімери та Кубку Іспанії. В обох випадках перемога була на боці мадридців - 2:1 і 3:1. Причому у кубковій дуелі "Королівський клуб" переміг суперника у його лігві - на "Ноу Камп".

Саме на підтримку рідних трибун і розраховують обидва клуби. Про магію стадіону в Барселоні говорили ще тиждень тому, одразу після розгрому від "Баварії" у Мюнхені. А ось мадридський клуб приступив до роботи на вболівальницькому фронті напередодні своєї гри.

Всім членам фан-клубам електронною поштою було розіслано лист вболівальників попросили "підтримувати команду, як ніколи". Крім того, був знятий ролик, що закликає "бланкос" люто вболівати за своїх. "Ти ніколи не підводив нас. З тобою все можливо. Ти - наша сила!", - йдеться у ньому.

А Кріштіану Роналду від себе особисто попросив трибуни надихнути гравців, написавши напередодні у твіттері: "Завтра великий матч, і команді потрібна твоя підтримка, щоб досягти мети. Я можу на тебе розраховувати? Вперед, "Реал"!"

Нагадаємо, що перший фіналіст Ліги Чемпіонів-2012/13 визначитись у протистоянні "Реала" і "Боруссії" 30 квітня о 21:45. !zn

Читайте також:

"Баварія" і "Боруссія" почали суперництво задовго до можливої зустрічі в фіналі ЛЧ

Забивши чотири м'ячі у ворота "Реала", Левандовскі наблизився до статусу "великого"

Перед зустріччю з "Боруссією" Моурінью вірить не у відсотки, а в своїх гравців