Непереможний поляк пообіцяв Володимиру Кличку ненудний бій

29 серпня 14:02

Польський боксер Маріуш Вах пообіцяв підготуватися "на мільйон відсотків", щоб відібрати у Володимира його колекцію чемпіонських поясів. У своїй кар'єрі Вах ще не зазнав жодної поразки.

 

Польський боксер Маріуш Вах пообіцяв, що його бій з абсолютним чемпіоном світу українцем Володимиром Кличком не буде нудним.

«Хочу подякувати Кличку за надану можливість провести бій за його чудові пояси», - сказав Вах.

«Обіцяю, що під час нашого бою глядачі не занудьгують. Викладуся по повній і докладу максимум зусиль, щоб відібрати у Володимира пояси. Це найважливіший бій у моїй кар'єрі. Однозначно підготуюся до нього на мільйон відсотків. Зроблю все можливе, щоб стати максимальною загрозою для свого суперника», - заявив польський боксер.

Нагадаємо, що Володимир Кличко 10 листопада проведе захист титулів чемпіона світу серед боксерів-професіоналів за трьома престижним версіями у суперважкій вазі проти поляка Маріуша Ваха. Поєдинок пройде в Гамбурзі (Німеччина) на "О2 Арені", що вміщує 16 тис. глядачів.

32-річний Вах раніше не зазнав жодної поразки, виграв 27 боїв (15 нокаутом). Кличко здобув 58 перемог (51 нокаутом) при трьох поразках. !zn

Читайте також:

Нова зірка російського боксу почав переговори про бої з братами Кличками

Кличко-молодший після спорту політикою займатися не має наміру

Кличко планує виступати на рингу до п'ятидесяти років