Наставник збірної України Михайло Фоменко: за все відповімо своїми справами

19 березня 20:16

Напередодні відповідальних матчів збірної України в рамках відбіркового циклу чемпіонату Європи Михайло Фоменко провів традиційну прес-конференції.

 

Головний тренер Михайло Фоменко зазначив, що його підопічні чудово розуміють, в якій ситуації опинилася українська збірна, однак подальший результат буде залежати в першу чергу від їх працьовитості.

"Всі чудово розуміють ситуацію. Але як вони це розуміють - побачимо в п'ятницю. Коли з людьми спілкуєшся, вони кажуть, що розуміють, що за їх спинами буде стояти велика аудиторія. Але як вони це розуміють - покажуть справою, своєю працею. Говорити можна все, що завгодно, - цитує Фоменко football.ua.

Нагадаємо, що 22 і 26 березня українська збірна зіграє проти Польщі (на виїзді) і Молдови (вдома, в Одесі). До цих поєдинків у трьох іграх українці набрали лише два очки, зігравши двічі внічию з Англією і Молдовою, а також поступившись у Києві Чорногорії 0:1.

"Не думаю, що футболісти вийдуть з тією ж мотивацією в майбутніх матчах, як проти Молдови. Якою була тоді причина? Недооцінили суперника", - додав наставник, кажучи про попередні невдачі.

З викликаних гравців ми не можемо розраховувати зараз тільки на Коноплянку і під питанням Кучер, оскільки ще не знято шви, але він тренується. У Коноплянки проблеми з хребцями і з поперековий відділом. На решту викликаних гравців ми можемо розраховувати. Який сенс говорити про тактику зараз 22-го числа буде видно, як і що. Всі чудово розуміють, які стоять завдання, яка лежить відповідальність. Ми відповімо своїми справами, - сказав Фоменко.

Кажучи про збірну Польщі, досвідчений фахівець відзначив окремих гравців цієї команди - в основному, гравців дортмундської "Боруссії" Роберта Левандовського, Якуба Блащиковського і Лукаша Пищека.

"Постараємося нейтралізувати, насамперед, саме цю ланку в їх команді", - резюмував Фоменко.

Нагадаємо, що для Михайла Фоменка поєдинок з Польщею стане першим на посаді головного тренера збірної в рамках відбору до ЧС-2010-2014. Раніше в товариській зустрічі проти Норвегії підопічні Фоменка відсвяткували перемогу 2:0. Проти збірної Польщі Україна зіграє 22 березня у Варшаві. Початок гри - о 21:00. !zn

Читайте також:

Україна продовжує падіння в рейтингу ФІФА

На матчі з Польщею і Молдовою Михайло Фоменко викликав 25 футболістів

Кращий футболіст Європи-2001 Майкл Оуен завершує кар'єру