На посаду президента Федерації футболу України претендує один Коньков

03 серпня 14:20

Єдиний претендент на посаду президента ФФУ Коньков у даний час є спортивним директором футбольного клубу «Сталь» в Алчевську Луганської області. Суркіс балотуватися відмовився.

 

Єдиним кандидатом на пост президента Федерації футболу України є відомий у минулому футболіст «Шахтаря» і «Динамо» Анатолій Коньков.

Як повідомляє прес-служба ФФУ, кандидатуру Конькова у термін, визначений статутом, висунули 30 із 49 колективних членів федерації.

При цьому інших пропозицій щодо кандидатури на посаду президента ФФУ у визначений термін не надійшло.

Також повідомляється, що 17 липня на адресу виконкому ФФУ надійшла заява від Конькова, якою він дав свою згоду на участь у виборах на посаду президента ФФУ.

XIV звітно-виборний Конгрес ФФУ відбудеться в неділю, 2 вересня у київському Будинку футболу.

- Суркіс покине пост президента ФФУ

Як повідомлялося, 30 травня президент ФФУ Григорій Суркіс повідомив, що не буде висувати свою кандидатуру на виборах нового президента ФФУ.

«Я запрошую на нього пресу, але відразу зазначу, що свою кандидатуру на виборах президента ФФУ висувати не буду. У кожної людини настає момент, коли необхідно відпочити, перевести дух. Мені є чим займатися, і час у мене буде розписано похвилинно, тому я не бачу в цьому проблеми», - сказав Суркіс.

62-річний Анатолій Коньков у 1968-1974 роках грав у донецькому «Шахтарі», а потім, в 1975-1981 роках - у київському «Динамо». Як тренер очолював, серед іншого, «Таврію», «Шахтар», «Ворсклу», а також збірну України (1995 рік). На даний момент він є спортивним директором футбольного клубу «Сталь» (Алчевськ). !zn

Читайте також:

Суркіс вимагає від бунтівників письмових доказів відмови від заколоту

ФІФА дала ФФУ 30 днів для закриття справи

Суркіс посварився з Рабиновичем у прямому ефірі

Колесніков: Суркіса можуть зняти на наступному конгресі ФФУ