Мілевський та Алієв все-таки зіграли за "Динамо"

25 березня 10:07

Щоправда, вийшли на поле опальні футболісти лише у тренувальній грі проти другої команди киян.

 

Поки більшість футболістів основи київського "Динамо" виступають за різні збірні, у тому числі і національну команду України, гравці, що залишилися в розташуванні клубу, проводять тренувальні матчі.

Так, у вихідні відбувся спаринг між "Динамо" і "Динамо-2", яка, нагадаємо, грає в першій лізі чемпіонату України. Гра примітна тим, що у складі "головного" колективу на поле вийшли нападаючий Артем Мілевський і півзахисник Олександр Алієв - обидва, як відомо, потрапили у немилість головного тренера Олега Блохіна, тому навіть близько не підходили до основи його команди.

Поєдинок завершився внічию 2:2, а Мілевський відзначився голом. Зазначимо, що за "Динамо" на поле вийшли захисник Тарас Михалик, Данило Сілва, аргентинський форвард Рубен (він і забив другий м'яч), що грали в нинішньому сезоні в декількох матчах, а також новачок - іспанський нападаючий Лукас.

Нагадаємо, що раніше Олег Блохін відзначав, що місця для Мілевського в його команді немає, а Алієв і так непроходил в основу. І Мілевський, й Алієв тренувалися у розташуванні "Динамо-2", проти якого вони і зіграли у вихідні.

Чутки відправляли Артема Мілевського в київський "Арсенал", хоча, в обох гравців, як і раніше, діють контракти з "Динамо". !zn

Читайте також:

Мілевський ще раз наголосив: в клубі з України він грати не має наміру

У придбанні Мілевського не зацікавлений жоден клуб

Україна видає чудовий матч і впевнено перемагає у Варшаві