"Мілан" зупинив непереможну "Барселону" двома голами без відповіді

21 лютого 00:55

Всупереч очікуванням суперклуб з Іспанії не зумів розкрити оборону італійців. "Мілан" же двічі вразив ворота Віктора Вальдеса. Тепер перед "Барселоною" стоїть складне завдання в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів.

 

Несподівано для багатьох фахівців і уболівальників закінчився перший матч 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів між двома грандами світового футболу - "Міланом" і "Барселоною". Щоправда, так вже повелося, що останнім часом саме каталонський клуб вважається фаворитом більшості змагань. Але непереможних команд не буває - все-таки у складі барселонців грають такі ж футболісти, як і в багатьох інших клубах. Просто вони трохи швидші, зіграніші і кмітливіші. "Мілан" же зумів знайти правильний підхід до суперклубу і створив йому серйозні проблеми - на домашньому стадіоні 12 березня "синьо-гранатовим" буде дуже важко.

"Мілан" не міг перемогти "Барселону" у восьми останніх зустрічах, а ще в нинішньому розіграші Ліги "червоно-чорні" у чотирьох попередніх матчах забили лише один гол! Перший тайм пройшов у рівній боротьбі, яка втім, не принесла нам насолоди від великої кількості небезпечних моментів. Здавалося, що команди в тому ж стилі "відкатають" і другу 45-хвилинку. Але ні: на 56-й хвилині після розіграшу штрафного удару м'яч перейшов ганському легіонерові "Мілана" Кевіну Боатенгу і той пробив - 1:0. Зрозуміло, що гол мобілізував італійців, які на куражі продовжили володіти м'ячем, не даючи "Барсі" демонструвати її улюблений футбол. На 81-й хвилині ще один міланський ганець Саллі Мунтарі подвоїв рахунок, скориставшись помилкою оборони каталонців і прекрасним пасом Ель Шаараві.

Матч-відповідь відбудеться 12 березня у Барселоні. Там все і вирішиться, але "Барселона" ризикує залишитися без чвертьфіналу Ліги Чемпіонів.

Читайте також:

Наставник "Реала" Жозе Моурінью не проти попрацювати у Франції

"Баварія" розбирається з "Арсеналом", у протистоянні "темних конячок" перемагає "Порту"

Ліонель Мессі став прикметником у іспанському словнику