Михайличенко: «Динамо» не заслуговувало на поразку від «Порту»

25 жовтня 07:54

Наставник «Динамо» заявив, що кияни не заслуговували на поразку. Тренер також зазначив, що причиною помилок динамівських гравців стала фізична та психологічна втома гравців після низки матчів за клуб і збірну.

 

Виконуючий обов'язки головного тренера «Динамо» Олексій Михайличенко заявив, що його команда не заслуговувала на поразку у матчі Ліги чемпіонів проти «Порту» і визнав, що до такого результату призвели індивідуальні помилки гравців.

«Хочу сказати, на мій погляд, гра вийшла цікавою і змістовною. Що стосується командних дій, результат це не підтвердив, але тактика на гру була обрана такою, щоб домогтися результату. Не роблячи глибокого аналізу наших дій, саме індивідуальні помилки призвели до того, що ми не можемо говорити про позитивний результат. Наше турнірне становище ускладнилося, але попереду дві домашні гри з головними фаворитами за вихід з групи. Будемо готуватися, граючи у такому інтенсивному графіку, потрібно вміти психологічно перелаштовуватися на наступну зустріч», - цитує тренера офіційний сайт «Динамо».

- «Динамо» програло «Порту» з рахунком 2:3 (ВІДЕО)

Наставник «Динамо» заявив, що кияни не заслуговували на поразку. «Динамо» не дозволило зіграти «Порту» у притаманний йому гострий атакуючий футбол. За всю гру у суперника було чотири удари по воротах - це майже 100% реалізація. Тут потрібно говорити про сильні індивідуальні дії гравців «Порту». Але мали місце і помилки наших футболістів. Все це не дозволило досягти результату, який би ми вважали сприятливим», - сказав Михайличенко.

Тренер також зазначив, що причиною помилок динамівських захисників стала фізична та психологічна втома гравців після низки матчів за клуб і збірну. «Були присутні індивідуальні помилки. Ті навантаження, які випали на наших основних гравців захисту, і в клубі, і в збірній, і, не маючи варіантів надати відпочинок, на сьогоднішній момент їхня готовність і фізична, і психологічна далека від оптимальної. Нам не вистачило концентрації уваги. Від дисципліни багато в чому залежить успіх. Навіть при 0:1 у нас не було різнобою, гра йшла за нашим сценарієм. Ми двічі відігравалися, а втретє це зробити це не вдалося», - сказав він.

Нагадаємо, матч третього туру групового раунду Ліги чемпіонів «Порту» - «Динамо» завершився з рахунком 3:2 на користь португальців.

Читайте також:

«Динамо» програло «Металісту» на своєму полі з рахунком 1:3

Визначено коло кандидатів на пост головного тренера збірної України з футболу

УЄФА схвалив міждержавні чемпіонати