«Металіст» обіграв «Олімпіакос» і вийшов в 1/4 Ліги Європи (відео)

16 березня 05:04

Харківський «Металіст» обіграв грецький «Олімпіакос» в матчі 1/8 фіналу Ліги Європи і вийшов в 1/4 фіналу Ліги Європи. Матч закінчився з рахунком 1:2.

 

На полі грецького «Олімпіакоса» харківський «Металіст» здобув перемогу з рахунком 2:1 і пробився до чвертьфіналу Ліги Європи УЄФА.

На 15-й хвилині після подачі з лівого флангу рахунок відкрив ударом головою захисник господарів Іван Маркано.

У «Металіста» на 77-й хвилині був шанс зрівняти рахунок, але нападаючий збірної України Марко Девіч не зумів реалізувати пенальті. І все-таки на 81-й хвилині харків'янам вдалося розпечатати ворота греків - відзначився аргентинський захисник Крістіан Вільягра. А через п'ять хвилин Девіч виправився за нереалізований пенальті і зумів переправити м'яч у ворота після подачі кутового.

Перший матч між цими командами, що відбувся 8 березня у Харкові, завершився з рахунком 1:0 на користь «Олімпіакоса». Тому український клуб пройшов далі за рахунок більшої кількості голів, забитих на чужому полі.

Таким чином, «Металіст» домігся найбільшого успіху в історії своїх виступів у єврокубках. Підопічні Мирона Маркевича залишаються єдиним представником України на євроарені в нинішньому сезоні.

Іншими учасниками 1/4 фіналу Ліги Європи стали «Атлетик», АЗ, «Валенсія», «Ганновер», «Шальке», «Атлетіко» і «Спортинг».

Жеребкування наступної стадії турніру відбудеться у п'ятницю, 16 березня.

Нагадаємо, 9 березня граючи на своєму полі, «Металіст» поступився грецькому «Олімпіакосу», з рахунком 0:1. !zn

Читайте також:

Відбулося жеребкування 1/4 фіналу Кубка України

Ліга чемпіонів: "Челсі" обіграв «Наполі», а «Реал» спокійно пройшов «ЦСКА» (фото / відео)


Названо найприбутковіші футбольні клуби планети