Менеджер Кличка: Володимир зустрінеться з Піанетою 4 травня

01 березня 15:52

Бернд Бенте підтвердив, що Володимир Кличко може провести наступний бій 4 травня.

 

Менеджер братів Кличків Бернд Бенте в інтерв'ю газеті Bild підтвердив нещодавню інформацію про те, що найближчий поєдинок Кличко-молодший проведе 4 травня проти італійця Франческо Піанети. Втім, пише видання, що поки сторони не розголошують подробиці домовленості, а Бенте посилається на міжнародну боксерську організацію WBA, титулом якої володіє Володимир.

Зокрема, Бернд Бенте заявив, що не має наміру нічого робити до рішення WBA, якого чекають вже з минулої середи. Поєдинок планується провести 4 травня на стадіоні SAP Arena у німецькому Мангеймі.

Зазначимо, що Піанета не знає поразок на професійному рингу, домігшись 15 перемог нокаутом з 28, в одному ж матчі була зафіксована нічия.

Нагадаємо, що раніше WBA дозволила Кличку провести добровільний захист титулу чемпіона світу за своєю версією. Серед можливих суперників українця називався також кубинець Одланьєр Соліс, пуерториканець Фрес Окендо.

Раніше Кличко, який володіє титулом "суперчемпіона" WBA, домігся перенесення поєдинку з російським боксером Олександром Повєткіним, який володіє титулом "звичайного" чемпіона світу. Тепер цей бій має пройти до 31 липня. !zn

Читайте також:

Не зумівши перемогти українця В'ячеслава Глазкова, американець Малік Скотт хоче бою з Кличком

Італійський боксер Франческо Піанета став кандидатом на бій з Володимиром Кличком

Повєткін готовий судитися з Кличком-молодшим через розподіл призових

Кличку дозволили перенести бій з Повєткіним на липень