Матч російських і українських футболістів не дограли через масову бійку

11 лютого 12:48

Товариський матч між футбольними клубами "Краснодар" і "Дніпро" на 45-й хвилині завершився бійкою гравців. Російська сторона звинувачує в тому, що трапилося, українського гравця "Дніпра" Руслана Ротаня і арбітра зустрічі.

 

Товариський матч між футбольними клубами "Краснодар" і "Дніпро", що відбувся 10 лютого в Іспанії, де обидві команди проводять навчально-тренувальні збори, був перерваний на 45-й хвилині через масову бійку гравців.

Офіційний сайт краснодарської команди назвав головними винуватцями інциденту гравців "Дніпра" Руслана Ротаня і арбітра зустрічі, чия низька кваліфікація залишила безкарними численні прояви грубості і відвертого хамства з боку капітана дніпропетровців.

Ротань через особисту неприязнь до півзахисника російської команди Марсіо, який раз за разом вигравав у нього єдиноборства, відкрито закликав своїх партнерів грубо грати проти португальця, але ті, на щастя, до цих закликів не прислухалися. З вуст капітана "Дніпра" на адресу португальця лилася відкрита лайка, на яку арбітр, що не знав російської, звичайно, не звертав уваги. І тоді Ротань взявся за справу сам - взявся чіпляти і бити по ногам усіх суперників, до кого міг дотягнутися", - йдеться в повідомленні прес-служби краснодарського клубу.

Бійка стихла досить швидко, на щастя, так і не перетворившись на щось більш серйозне. "Краснодар" висловив бажання продовжити гру, але представники "Дніпра" були категорично проти цього. У результаті матч так і перервався - через нічийний рахунок 0:0. Який, виходячи з гри, звичайно ж, цілком влаштовував українську сторону. !zn

Читайте також:

Чотири українські футбольні клуби увійшли у Топ-100 найдорожчих

"Дніпро" не захотів продовжувати оренду Алієва, півзахисник повертається в "Динамо"

Під час зіткнення футбольних фанатів з міліцією в Дніпропетровську поранено 8 беркутівців. Більше 60 уболівальників затримано (відео)