Марко Девіч залишає "Шахтар" і повертається у "Металіст"

28 лютого 14:52

Футболіст так і не зумів закріпитися у складі донецького "Шахтаря" і тепер знову буде захищати кольори харківського клубу.

 

29-річний серб Марко Девіч, який отримав українське громадянство кілька років тому і зіграв за Україну на чемпіонаті Європи-2012, повертається в "Металіст". Про це з посиланням на головного тренера харків'ян Мирона Маркевича повідомляє "Сегодня-спорт".

"Так, Девіч вже знову наш гравець. Сьогодні його дозаявимо, підписали з ним новий контракт на чотири роки. Я особисто хотів щоб відбувся цей трансфер. Звичайно, радію, що він відбувся, інакше навіщо б було його ініціювати", - відзначив Маркевич.

За словами головного тренера, суму контракту він не знає, бо подібними питаннями займається президент команди Сергій Курченко.

Нагадаємо, що Девіч перейшов у "Шахтар" у травні 2012-го, однак закріпитися і грати під керівництвом Мірчи Луческу так і не зумів. В 12 проведених матчах у складі гірників йому вдалося забити 4 голи. В основному ж Девіч виходив на поле в ході гри, у стартовому складі він з'являвся рідко. У "Металісті" футболіст провів більшу частину своєї української кар'єри, ставши одним з найкращих бомбардирів в історії харківської команди. !zn

Читайте також:

Харківський бразилець Жажа передав привіт колишньому босові Ярославському

Фатальні пенальті залишили "Металіст" і "Дніпро" за бар'єром Ліги Європи

Найкращий бомбардир в історії "Шахтаря" може опинитися в першій лізі

Збірна України втрачає очки в матчі проти Молдови - 0:0