Маркевич хоче, щоб Безус покинув "Дніпро"

26 сiчня 16:12

Наставник дніпропетровської команди прокоментував бійку футболіста в товариському поєдинку.

 

Минулої п'ятниці "Дніпро" провів товариський поєдинок проти німецького "Франкфурта" (2:0) в рамках підготовки до другої частини сезону. Після одного з єдиноборств Роман Безус втратив контроль над собою і ногою вдарив суперника. Одноклубник потерпілого завалив українського півзахисника на газон, після чого до місця події прибігли інші гравці обох команд, на полі почалася бійка.

Мирон Маркевич не розуміє причин поведінки колишнього футболіста київського "Динамо":

"Безус... Якщо чесно, всім буде краще – і самому Роману, і команді – якщо він піде в оренду. Створюється враження, що Безус перебуває на своїй хвилі, нічого навколо не чує і не бачить. Він не може зрозуміти, що зараз деградує як футболіст", - сказав наставник "Дніпра" Мирон Маркевич.

"Я ж не можу зрозуміти – він цього не усвідомлює або просто не хоче усвідомити? Ну а бійка в матчі з "Франкфуртом" не піддається ніякому поясненню... В першу чергу Безусу необхідно самому розібратися в собі".

Читайте також: Безус влаштував бійку в матчі "Дніпра" проти "Франкфурта"

Нагадаємо, що 25-річний Безус перейшов у "Дніпро" з київського "Динамо" в січні минулого року, проте стати основним гравцем команди Маркевича так і не зумів.