Маркес нокаутував Пакьяо в бою за пояс "боксера десятиліття"

09 грудня 09:00

Знаменитий філіппінський боксер-професіонал, екс-чемпіон світу у восьми вагових категоріях Менні Пакьяо зазнав сенсаційної поразки нокаутом від мексиканця Хуана Мануеля Маркеса.

 

Мексиканський боксер Хуан Мануель Маркес сенсаційно нокаутував знаменитого філіппінця Менні Пакьяо в бою за символічний пояс "боксера десятиліття" за версією WBO.

Поєдинок у рамках вагової категорії до 66,68 кілограма пройшов в MGM Grand Garden Arena у Лас-Вегасі, США.

Під кінець шостого раунду 39-річний Маркес провів потужний удар у підборіддя 33-річному супротивнику, після чого Пакьяо знепритомнів і не зміг встати. До цього кожен з суперників побував у нокдауні (Пак'яо - в третьому раунді, Маркес - у п'ятому).



"Я чотири місяці готувався до цього бою, у мене був чіткий план. Мені треба було чекати свого моменту, я готувався до важкого бою. Не чекав, що зможу поставити таку яскраву крапку в кінці. Я знав, що це дуже серйозний суперник. І думав, що в мене будуть шанси, але я не розраховував, що це відбудеться в шостому раунді", - прокоментував свою перемогу Маркес.

Це був четвертий бій між Пакьяо і Маркесом. У двох попередніх боях Маркес програв, а один поєдинок закінчився внічию. Менеджер філіппінця вже заявив, що в майбутньому не виключений новий бій між суперниками.

Пакьяо є екс-чемпіоном світу у восьми вагових категоріях, а Маркес - в чотирьох вагових категоріях. Враховуючи останній бій з Маркесом, Пакьяо за свою кар'єру провів 61 поєдинок, 54 з яких закінчилися перемогою (з них 18 нокаутом), два - нічиєю, а в п'яти він програв.

Для Маркеса перемога над Пакьяо стала 55-ю в кар'єрі (40 нокаутом) при шести поразках і одній нічиїй. !zn

Читайте також:

Віталій Кличко коронував легенду боксу Мохаммеда Алі

Суперник Володимира Кличка поляк Маріуш Вах попався на допінгу

Холіфілд вирішив дочекатися поразок братів Кличків, щоб повернутися на ринг