Марадона: я - кращий за Мессі

28 лютого 14:19

Легендарний аргентинець, який тренував свого часу найкращого футболіста світу Ліонеля Мессі у складі збірної Аргентини, розповів, що він думає про свого підопічного.

 

Дієго Марадона, один з найкращих нападаючих в історії світового футболу, на прес-конференції у Неаполі пройшовся по одному з кращих футболістів сучасності Лео Мессі.

"Я дуже сподіваюся, що Мессі принесе Аргентині перемогу на чемпіонаті світу. Але зробити це буде неймовірно важко, тому що всі його добре знають - ви ж бачили, "Мілан" повністю закрив його", - сказав Марадона. - Мессі, звичайно, молодець, але все одно я - кращий. Пеле? Так він грав проти футболістів, які абсолютно не рухалися на полі - просто стояли на місці".

Нагадаємо, що 7 січня 2013 року Ліонель Мессі став першим футболістом в історії, кому вдалося отримати "Золотий м'яч" чотири рази. А 9 грудня минулого року він побив рекорд німця Герда Мюллера, забивши протягом одного календарного року 86 м'ячів. Дієго Марадона - найкращий футболіст 20 століття за версією офіційного сайту ФІФА - ставав чемпіоном світу у 1986 році, а через чотири роки завоював срібні нагороди світового форуму.

На чемпіонаті світу-2010 Марадона і його збірна Аргентини, в якій виступав і Мессі, вилетіла на стадії 1/4 фіналу, поступившись Німеччині 0:4. На цьому турнірі Лео не вдалося хоч раз пробити воротаря якоїсь з команд. Притому, що Марадона на переможному чемпіонаті світу забив п'ять голів. !zn

Читайте також:

Мессі побив 40-річний рекорд Герда Мюллера

Ліонель Мессі став прикметником в іспанському словнику

Слідом за Бекхемом ПСЖ має намір отримати ще одного англійця: ціна питання - 40 мільйонів

Марадона претендує на посаду наставника збірної ОАЕ