Лужний призначений головним тренером "Карпат"

22 сiчня 17:31

Призначений раніше Володимир Безуб'як при цьому зберіг свою посаду.

 

Олег Лужний став новим головним тренером "Карпат". Про це повідомляє офіційний сайт львівського клубу. При цьому Володимир Беззуб'як, якого призначили головним тренером першої команди раніше, зберіг свою посаду.

"Володимир Безуб'як, як повідомлялося раніше, буде працювати з головною командою. Йому допомагатимуть Володимир Журавчак, Олександр Чижевський і Віталій Шпанюк. Андрій Тлумак очолив молодіжну команду "зелено-білих". Разом з ним будуть працювати Андрій Сапуга та Олег Венчак. Юніорською командою буде займатися Роман Толочко разом з помічниками: Олегом Гарасом і Богданом Стронцицьким", - йдеться в заяві на сайті "Карпат".

Яким чином будуть розподілені обов'язки Лужного і Безуб'яка - "Карпати" не уточнюють. Судячи з усього, як раніше стало відомо ЗМІ, Лужний займе спеціально для нього створену посаду куратора всіх головних тренерів клубної структури "Карпат".

Читайте також: "Карпати" продовжили оренду Кожанова

Нагадаємо, що останнім місцем роботи Лужного була сімферопольська "Таврія", яку 47-річний тренер залишив у 2013-му році. Раніше він також працював виконуючим обов'язки головного тренера київського "Динамо".