Луческу вважає, що "Динамо" зіграло найкращий матч у сезоні

08 квiтня 10:10

Після перемоги над киянами у принциповому протистоянні головний тренер "Шахтаря" видав кілька компліментів на адресу суперника.

 

Луческу сподобалося "Динамо" і "Олімпійський"
Луческу сподобалося "Динамо" і "Олімпійський"

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу після успіху у всеукраїнському дербі відзначив високоякісні дії з боку обох команд, чудову підтримку київського "Олімпійського", а також окремо висловив комплімент на адресу "Динамо".

"Вважаю, що "Динамо" провело найкращу гру у нинішньому сезоні, принаймні, я можу судити з тих поєдинків, які ми переглядали перед цією зустріччю", - сказав на післяматчевій прес-конференції Містер.

"До таких ігор повинні прагнути всі команди чемпіонату України, думаю, що кожен гравець виклався на повну і зробив все можливе, для досягнення успіху. У "Динамо" були шанси на перемогу, але переміг "Шахтар".

Нагадаємо, що кияни відкрили рахунок на 10-й хвилині матчу, проте під завісу першого тайму донеччани відновили рівновагу. На 75-й хвилині через помилку оборони "Динамо" Генріх Мхітарян вивів свою команду вперед, і фактично вирішив результат принципового протистояння.

"Динамо" було могутнішим, але ми - швидшими. Суперник однозначно сильніший на другому поверсі, але ми перевершуємо його в контролі м'яча. "Динамо" - команда, якій потрібні великі зони, куди могли б вриватися такі футболісти, як Ярмоленко і Гусєв. Ми діємо на коротких дистанціях, демонструючи швидкий і комбінаційний футбол", - спробував пояснити причини успіху "Шахтаря" Мірча Луческу.

"Кияни в основному будують гру на довгих передачах, а ми - за рахунок середнього і дрібного пасу, хоча, звичайно, використовуємо і довгі передачі", - зазначив румунський фахівець.

Після поразки київське "Динамо" опустилося на третє місце турнірної таблиці, а донецький "Шахтар" наблизився до завоювання четвертого поспіль чемпіонства. !zn

Читайте також:

Срна вважає київський "Олімпійський" щасливим для "Шахтаря"

"Челсі" не залишає шансів російському "Рубіну" завдяки двом голам Торреса

Швед Ібрагімович розрекламував ПСЖ для англійця Руні