Луческу підтвердив трансфер Тейшейри в китайський клуб

05 лютого 01:30

Лідер "Шахтаря" перейде в "Цзянсу Сунін" за рекордні 50 мільйонів євро.

 

"Шахтар" все-таки розлучиться з Алексом Тейшейрою взимку. "Цзянсу Сунін" готовий віддати за Тейшейру 50 мільйонів євро і встановити новий рекорд поточного міжсезоння, а також українського та китайського чемпіонатів.

Італійське видання Calciomercato.com повідомляє про перехід Тейшейри, як про доконаний факт, однак офіційного підтвердження трансферу гравця поки не послідувало. Також повідомляється, що зарплата Тейшейри в новому клубі складе 10 мільйонів євро на рік - він може стати десятим найбільш високооплачуваним футболістом у світі.

Головний тренер "гірників" Мірча Луческу відхід Тейшейри вже підтвердив. "Ми домовилися про продаж Тейшейри в китайський клуб. Але поки що поспішати не будемо, пам'ятаючи про те, як в останній момент зірвався трансфер Луїса Адріано. Дозвіл від "Шахтаря" дійсно отримано", - цитує Луческу ESPN.

Також слова румунського тренера наводить авторитетне французьке видання L'equipe: "Це правда, ми продали його в Китай".

Нагадаємо, раніше "Ліверпуль" зробив "Шахтарю" офіційну пропозицію в розмірі 32 мільйонів євро плюс 4 мільйона бонусами, але "гірники" продавати Тейшейру відмовилися. Генеральний директор клубу Сергій Палкін заявляв, що Тейшейра залишиться в клубі до кінця сезону, або тому, хто бажає підписати гравця взимку, доведеться заплатити 70 мільйонів євро.