Лученску має намір довести "Шахтар" до фіналу, якщо вдасться пройти "Боруссію"

04 березня 22:33

Завтра буде дуже видовищний поєдинок двох хороших суперників, пообіцяв Луческу. Переможець дійде до фіналу.

 

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу впевнений, що переможець 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між його командою і дортмундською "Боруссією" зіграє у фіналі турніру.

"Нас чекає дуже видовищний футбол. Упевнений, що переможець цієї пари напевно зіграє у фіналі Ліги чемпіонів у цьому році", - сказав він на передматчевій прес-конференції в понеділок, 4 березня, в Дортмунді, повідомляє прес-служба "Шахтаря".

"Можу зазначити, що "Боруссія" функціонально і фізично виглядає сильнішою за нас, має у своєму складі більше сильних футболістів - саме на цьому базується їхня гра. Вони дуже добре діють на другому поверсі, крім того, покладаються на швидкість атакуючих виконавців і вертикальні передачі в штрафну. Ми ж відштовхуємося від своїх сильних якостей, якими є техніка, швидкість футболістів і, за можливості, хороший контроль м'яча. Впевнений, що завтра буде дуже видовищний поєдинок двох хороших суперників", - зазначив Луческу.

- Донецький "Шахтар" забив двічі, але цього не вистачило для перемоги над "Боруссією"

Матч-відповідь між "Боруссією" і "Шахтарем" відбудеться 5 березня в Дортмунді. У першому матчі в Донецьку 13 лютого команди зіграли внічию 2:2. !zn

Читайте також:

"Боруссія" готується до "Шахтаря" у гарному настрої

Марко Девіч залишає "Шахтар" і повертається в "Металіст"

Чудовий гол Роббена позбавляє "Боруссію" півфіналу Кубка Німеччини