Ломаченко, Усик приносять перемогу "Українським Отаманам" у Світовій серії боксу

02 березня 12:53

Завдяки зусиллям олімпійських чемпіонів і їх партнерів українська команда зможе продовжити виступи в серії плей-офф великого міжнародного турніру.

 

"Українські Отамани" - представник України в міжнародному турнірі під егідою АІБА (Міжнародна федерація боксу) завдяки виїзній перемозі над "Британськими левиними серцями" зуміли забезпечити собі участь у плей-офф. Остаточний рахунок матчу - 3:2 на користь українців.

Зазначимо, що в цьому турнірі в рингу застосовуються майже всі правила професійного боксу - спортсмени виступають без майок і захисних шоломів - переможець визначається в п'яти раундів у п'яти поєдинках у різних вагових категоріях. В українську команду спочатку були запрошені олімпійські чемпіони Лондона Василь Ломаченко та Олександр Усик, срібний призер Ігор Денис Беринчик і володар бронзи Олександр Гвоздик. Однак ці боксери взяли участь у 2-3 матчах, в інших їх замінювали найближчі резервісти.

В Англію, де і відбувся бій, українці вирушили в найсильнішому складі, щоправда без Гвоздика і Беринчика. Тим не менш, завдяки впевненим виступам Ломаченка і Усика, а також ще однієї перемоги, яку отримав Дмитро Митрофанов (категорія до 69 кг) у впертій боротьбі над британцем Фредді Евансом, "Отамани" завершили поїздку вдалим результатом.

Таким чином, українська команда завершила груповий турнір на 4-му місці і заслужила право виступити в плей-офф. Суперник "Українських отаманів" визначиться найближчим часом. Чвертьфінальний раунд розпочнеться 22 березня. !zn

Читайте також:

Олімпійського чемпіона Олександра Усика визнано найкращим боксером-аматором світу

Володимир Кличко не зможе взяти участь в Олімпіаді-2016

Олімпійські ігри-2012. Підсумки збірної України

Українські боксери - найсильніші на Олімпіаді