Ліга чемпіонів: «Шахтар» упевнено перемогає «Партизан»

14 сiчня 12:24

У вівторок, 23 листопада, завершилися матчі п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Донецький «Шахтар» здобув упевнену перемогу над сербським «Партизаном».

 

У вівторок, 23 листопада, завершилися матчі п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Донецький «Шахтар» здобув упевнену перемогу над сербським «Партизаном».

Перші хвилини поєдинку продемонстрували високу мотивацію господарів поля - бєлградського «Партизана». Суперники українського клубу створили кілька дуже гострих моментів і на деякий час «присадили» гірників на захист.

Перший момент в українського клуба , який «Шахтарю» не вдалося реалізувати,  був на 17-й хвилині, коли Олексій Гай пробив з лінії штрафної, але воротар суперника Володимир Стойкович у кидку перевів м'яч на кутовий.

Міг закінчитися перший тайм і з мінімальною перевагою донецької команди. На 41-й хвилині Срна «накрутив» суперника на фланзі й зробив прострільну передачу на дальню штангу, яка пройшла на Тараса Степаненка. На жаль, незважаючи на те, що Тарасові ніхто не заважав, снаряд полетів у небеса, а не в площину воріт.

Другий тайм став тріумфальним для «Шахтаря».

На 52-й хвилині Жадсон з кутового навісив у штрафну. М'яч відскочив від Младена Крстаїча прямо на вільного Степаненка, який з кута воротарської загнав м'яч під поперечину воріт Стойковіча. Рахунок став 0:1.

На 59-й хвилині гірники збільшили розрив, майже забезпечивши собі перемогу в зустрічі. Срна праворуч обіграв опонента, прострілив у центр штрафного, де самотній Жадсон спокійно розстріляв Стойковіча.

Останній гол у зустрічі забили на 69-й хвилині. Срна віддав на фланг на Вілліана, той прострілив уздовж воріт, а Едуардо вискочив з-за спин захисників.

До кінця матчу сербам не вдалося забити гол престижу, і матч завершився з рахунком 0:3.