Красивий гол Роббена позбавляє "Боруссію" півфіналу Кубка Німеччини

28 лютого 09:48

Тепер дортмундська "Боруссія" може зосередитися на чемпіонаті і Лізі Чемпіонів.

 

В одному з чвертьфіналу Кубка Німеччини зустрілися два лідери Бундесліги - нещодавній тріумфатор першого раунду 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів "Баварія", а також суперник донецького "Шахтаря" у цьому ж турнірі дортмундська "Боруссія". Завдяки голу Арьєна Роббена наприкінці першого тайму мюнхенці відсвяткували перемогу 1:0 і вийшли в півфінал Кубка.

Остання зустріч команд у розіграші Кубка Німеччини відбулася торік у фіналі - тоді гладбахці виявилися сильнішими 5:2. Одне з найцікавіших і історично принципових протистоянь німецького футболу почалося цього разу з атак "Баварії". Кілька моментів втратили Тоні Кроос, Арьєн Роббен, Бастін Швайнштайгер - мюнхенці включили весь свій наступальний потенціал. Під завісу 45-хвилини це дало результат: Роббен сильним ударом із-за меж штрафного забив м'яч у ворота - 1:0. Блискучий удар!

Після перерви домінування "Баварії" продовжилося, а суперник гірників відповідав лише ситуативними атаками. Якби не впевнена гра Романа Вайденфеллера в "рамці", рахунок міг би збільшитися кілька разів. А так - мюнхенці спокійно і впевнено довели матч до логічного кінця. У півфіналі "Баварія" може зустрітися з "Фрайбург", "Штутгартом" або "Вольфсбургом". А Дортмунд може зосередитися на чемпіонаті, де цій команді доведеться ще посперечатися з тією ж "Баварією" і на Лізі Чемпіонів.

Нагадаємо, що 5 березня "Боруссія" зіграє домашній матч Ліги Чемпіонів проти "Шахтаря". Перший матч завершився з рахунком 2:2. "Баварія" вже практично забезпечила собі вихід у чвертьфінал турніру, обігравши на виїзді лондонкий "Арсенал" 3:1. !zn

Читайте також:

Перед зустріччю в Лізі Чемпіонів "Боруссія" зіграла внічию, а "Шахтар" програв "Динамо"

"Баварія" розбирається з "Арсеналом", у протистоянні "темних конячок" перемагає "Порту"

Два м'ячі Роналду нокаутували "Барселону" в "класичному протистоянні"

Донецький "Шахтар" забив двічі, але цього не вистачило для перемоги над "Боруссією"