Колишній бразильський легіонер "Динамо": Блохін не заслуговує на те, щоб бути тренером

28 лютого 11:36

Бразильський захисник "Динамо" Леандру Алмейда, що залишив Київ місяць тому, різко розкритикував роботу Олега Блохіна.

 

У своєму Твіттері бразильський колишній захисник "Динамо", який у середині січня повернувся грати на батьківщину, різко розкритикував роботу головного тренера "Динамо" Олега Блохіна.

"Він був великим гравцем у минулому. Але це - не тренер для такого клубу, як "Динамо". Це - великий клуб, який заслуговує на кращого спеціаліста на цей пост. Блохін не повинен бути тренером команди з чемпіонськими амбіціями", - написав бразилець.

На зауваження уболівальників, які вступили в дискусію з Алмейдою, що Блохін досяг зі збірною України чвертьфіналу чемпіонату світу 2006, бразилець зауважив, що це вже минуле, а зараз Блохін не здатний на гарні результати в "Динамо".

"До Ігоря Суркіса і клубу "Динамо" у мене велика повага. Що ж стосується Олега Блохіна і Олексія Михайличенка - ні, ні і ще раз ні", - сказав у своєму "спічі" Алмейда.

Зазначимо, що у кінці грудня, після закінчення осінньої частини сезону в чемпіонаті України і після вильоту "Динамо" з Ліги Чемпіонів, Блохін назвав Леандро одним із кандидатів на відрахування із складу. Сам гравець був незадоволений тим, що практично не грає за нового головного тренера. Трохи пізніше керівництвом клубу розглядалися варіанти трансферу бразильця у такі клуби як загребське "Динамо", бразильські "Греміо" і "Крузейро", однак у підсумку захисник опинився у "Корітібі".

Нагадаємо, що бразилець став гравцем "Динамо" влітку 2009-го, коли киян очолював Валерій Газзаєв. !zn

Читайте також:

Суркіс: "Динамо" не готує сенсаційних трансферів, все чутки

Київський бразилець відмовився від зарплати заради сім'ї

Київське "Динамо" готове безкоштовно відпустити трьох гравців

Блохін: За відсутності у гравців індивідуальної майстерності вигравати важко