Колесніков: Стадіон у Львові буде відкрито вчасно

20 жовтня 15:51

Львівський стадіон, на якому будуть проходити матчі чемпіонату Європи з футболу 2012 року, буде відкрито вчасно. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр України - міністр інфраструктури Борис Колесніков.

 

"Я не знаю, хто поширює ці чутки. Вже квитки продають. Все відбудеться, як заплановано", - сказав він у четвер у Дубаї, де на чолі української делегації вивчав роботу наземного метро, ​​коментуючи інформацію, що з'явилася в ЗМІ та інформацію про можливе перенесення відкриття стадіону "Арена Львів" з 29 жовтня на 9 листопада.

Як повідомлялося, 19 жовтня почався продаж квитків на відкриття стадіону. Усього розповсюдять близько 31 тис. запрошень. Більше 3000 з них надійдуть у вільний продаж. 75% цих квитків будуть коштувати по 400 грн. Ще 800 перепусток будуть продавати по 350 грн. Продаж квитків почнеться 19 жовтня на сайті www.kvytky.ua і в міських касах Львова.

На урочистому відкритті "Арени Львів" виступить американська поп-виконавиця Анастейша та українська співачка Руслана. Вся церемонія відкриття триватиме 1 годину 45 хвилин. Захід розпочнеться о 19.30. Трансляцію забезпечить ТРК "Україна".

15 листопада на львівському стадіоні буде зіграно перший матч між збірними України та Австрії.