Кличку доводиться йти на поступки, аби бій з Хеєм відбувся

23 грудня 12:27

Чемпіону світу у суперважкій вазі за версією WBC Віталію Кличку доводиться йти на поступки у перемовному процесі з екс-чемпіоном світу з боксу Девідом Хеєм.

 

«Я йду на максимальні поступки в перемовинах. Хоча вимоги, які висуває Д.Хей, абсолютно неадекватні до його ситуації. Це стосується не тільки призового фонду. Він лізе в питання місця проведення поєдинку, телевізійних прав, умов розміщення своєї команди і навіть вибору рукавичок! Але ж британець більше не чемпіон світу. І це я маю право диктувати свої умови, а не навпаки. Однак, повторюю, я йду на максимальні поступки. Зрозуміло, в межах розумного. Зокрема, останнє слово у виборі місця проведення поєдинку хочу залишити за собою», - сказав він.

Нагадаємо, 23 листопада менеджер Д.Хея завив, що боксер не збирається повертатися на ринг заради поєдинку з Віталієм Кличком.

8 жовтня тренер і менеджер Хея А.Бут заявив про те, що екс-чемпіон готовий відкласти свій відхід з боксу заради поєдинку проти чемпіона WBC у суперважкій вазі.

2 липня В.Кличко переміг Д.Хея у 12 раундах у Гамбурзі, завоювавши свій третій чемпіонський титул - за версією WBA. Тепер брати Клички володіють всіма поясами в суперважкій вазі (Віталій Кличко - чемпіон за версією WBC).