Кличку дозволили перенести бій з Повєткіним на липень

31 сiчня 07:57

WBA зобов'язала Кличка і Повєткіна провести поєдинок не пізніше 31 липня, а у квітні українець проведе добровільний захист.

 

Всесвітня боксерська асоціація (WBA) дозволила чемпіонові світу у суперважкій вазі за версіями WBA/WBO/IBF Володимиру Кличку перенести бій з росіянином Олександром Повєткіним. Про це повідомляє офіційний сайт організації.

Також WBA зобов'язала Кличка і Повєткіна провести поєдинок не пізніше 31 липня. Представники боксерів повинні домовитися про місце і час бою до 28 лютого. Якщо цього не відбудеться, тоді WBA 18 березня проведе торги за право провести поєдинок.

WBA постановила, що гонорар від бою буде розподілятися таким чином: український боксер отримає 75%, росіянину дістанеться 25%. Якщо Кличко зазнає поразки під час добровільного захисту чемпіонського титулу, то співвідношення у чемпіонському двобої буде 50 на 50 відсотків.

Нагадаємо, у жовтні 2012 року WBA постановила, що Кличко і Повєткін повинні вийти на ринг до 26 лютого. Проте в середині січня 2013 року українець попросив перенести поєдинок на літо, оскільки навесні Кличко має намір провести добровільний захист титулу чемпіона світу. За інформацією німецьких ЗМІ, Кличко-молодший планує провести добровільний захист 6 квітня в Німеччині. Основним претендентом на участь у цьому поєдинку вважається кубинський боксер Одланьєр Соліс. !zn

Читайте також:

Британець Тайсон Ф'юрі пообіцяв позбавити світ боксу від братів Кличків

Кличко-молодший вирішив замінити Повєткіна кубинським боксером

Кличко-молодший і Повєткін у встановлений WBA термін не домовилися про проведення бою