Кличко поки не думає про багатомільйонний гонорар за бій із Повєткіним

30 квiтня 16:59

Володимир Кличко повністю зосереджений на майбутній зустрічі з італійцем Франческо Піанетою.

 

Володимир Кличко поки що не замислюється про гіпотетичну зустріч з російським боксером Володимиром Повєткіним, за яку він може отримати близько 15 мільйонів доларів.

Про це чемпіон світу за версією WBA, WBO, IBF, IBO повідомив на прес-конференції перед матчем з італійцем Франческо Піанетою - матч відбудеться 4 травня у німецькому Мангеймі.

"Для мене ця тема зараз не акутальна. В історії було вже достатньо прикладів, коли було багато розмов про якісь поєдинки, але вони потім не проходили", - зазначив Кличко.

Нагадаємо, що представники Олександра Повєткіна виграли торги за право організувати зустріч з Володимиром Кличком, поклавши "на кон" 23,2 мільйона доларів. 75 відсотків з цієї суми призначалися для Кличка. Втім, за словами українця, це не головне, що може зацікавити його.

"Гроші для мене ніколи не були мотивацією. На мангеймській арені в 2006 році я проводив бій проти Кріса Берда, в якому повернув собі чемпіонський титул. Моєю мотивацією був пояс. Тоді, в кінці кінців, величезні гроші були витрачені на підготовку, на суди", - заявив Кличко.

"Це не найбільші гроші, які зустрічалися в боксі. Будь-яка сума загалом відносна. Мабуть, я такої цифри не очікував, але не скажу, що вона мене здивувала", - резюмував Кличко тему зустрічі з Повєткіним.

Що стосується матчу з досі непереможним Піанетою, то Володимир Кличко налаштований рішуче, заявивши, що не має наміру затягувати бій, сподіваючись на дострокове завершення поєдинку.

Зазначимо, що свій останній бій Володимир Кличко провів 10 листопада проти поляка Маріуша Ваха. В тому матчі українець здобув перемогу згідно з рішенням суддів, відбоксувавши перед цим всі 12 раундів. !zn

Читайте також:

Кличко-молодший сподівається виграти ще одне золото Олімпіади

"Брехун" Девід Хей стримав обіцянку і повертається в ринг