Київське «Динамо» здобуло першу перемогу в групі Ліги чемпіонів з 2009 року (ВІДЕО)

03 жовтня 21:18

Матч розпочався для киян дуже вдало - вже на третій хвилині зустрічі команда Блохіна відкрила рахунок. На 33-й хвилині захисник гостей зрізав м'яч у свої ворота - 2:0. Київське «Динамо» володіло ініціативою більшу частину ігрового часу.

 

Київське «Динамо» у другому раунді групового етапу Ліги чемпіонів обіграло на НСК «Олімпійський» загребське «Динамо» - 2:0. Ця перемога у групі стала першою з 2009 року, коли кияни з рахунком 3:1 перемогли казанський "Рубін".

Матч розпочався для киян дуже вдало - вже на третій хвилині зустрічі команда Блохіна відкрила рахунок. Після короткого перепасування на правому фланзі Вукоєвич видав діагональний навіс у штрафний гостей, і Гусєв, вигравши боротьбу у повітрі у суперника, ударом головою метрів з 8-ми вразив кут воріт загребського «Динамо» - 1:0.

Киянам потрібно півгодини, аби подвоїти рахунок. На 33-й хвилині Тайво подав з лівого флангу і захисник гостей Піваріч в боротьбі з Ярмоленком у воротарському зрізав м'яч у свої ворота - 2:0.

Київське «Динамо» володіло ініціативою більшу частину ігрового часу, Ідейє, Ярмоленко і Гусєв мали моменти для того, щоб довести рахунок до розгромного, однак у завершальній стадії атак їм не вистачило точності і везіння. Загребські футболісти за гру організували кілька небезпечних вилазок до воріт Шовковського, які не увінчалися успіхом.

«Динамо» (Київ) - «Динамо» (Загреб) - 2:0

Голи: Гусєв (3), Піваріч (33, автогол)

«Динамо» К: Шовковський, Сілва, Велозу, Вукоєвич, Ярмоленко (Мехмед, 80), Ідейє, Михалик, Гусєв (Раффаеле, 82), Кранчар (Гармаш, 46), Тайво, Хачеріді.

«Динамо» Зг: Келава, Шимуніч, Тонел, Віда, Капельо (Чоп, 46), Адемі, Ковачіч, Саммір (Карраско, 78), Піваріч, Брозовіч, Бечирай


В іншому матчі групи «А» Ліги чемпіонів португальський «Порту» обіграв на своєму полі французький ПСЖ - 1:0 та захопив одноосібне лідерство в групі (у португальців в активі 6 очок з можливих). Друге і третє місця ділять ПСЖ і київське «Динамо» (по 3 очки), а замикає таблицю загребське «Динамо», яке поки не набрало жодного очка.

У наступному, 3-му турі, київське «Динамо» зіграє на виїзді з «Порту», ??а в другому матчі групи загребське «Динамо» прийме ПСЖ. Обидва ці поєдинки відбудуться 24 жовтня. ! Zn

Читайте також:

Білоруський БАТЕ в Мінську сенсаційно обіграв «Баварію» - 3:1 (ВІДЕО)


Ліга чемпіонів: «Шахтар» зіграв унічию з «Ювентусом» (ВІДЕО)


Ахметов і Суркіс сподіваються, що Динамо і Шахтар «знайдуть сили» вийти з групи в ЛЧ