Київське «Динамо» запропонувало 8 млн євро за форварда збірної Бразилії

13 червня 13:59

Керівництво іспанського «Вільярреала» готове продати бразильського форварда Нілмара, тому що у клубу є проблеми з виплатою зарплат. «Динамо» запропонувало за гравця 8 млн євро.

 

Київське «Динамо» запропонувало іспанському «Вільярреалу» 8 мільйонів євро за бразильського нападаючого Нілмара.

Сума трансферу може зрости до 10 мільйонів з урахуванням бонусів. Сам 27-річний футболіст не збирається продовжувати свою кар'єру в іспанському клубі.

Керівництво «Вільярреала» готове продати Нілмара, тому що у клубу є проблеми з виплатою зарплат.

«Динамо» пропонує футболістові покращені фінансові умови порівняно з тим, що в нього є зараз. Раніше керівництво Вільярреала збиралося продати Нілмара в один з російських клубів.

Додамо, що Нілмар є гравцем збірної Бразилії. За «пентакампеонів» 27-річний бомбардир зіграв 23 матчі, відзначившись 9 голами.

Нагадаємо, президент київського «Динамо» Ігор Суркіс раніше заявляв, що у літнє міжсезоння клуб поповниться кількома новачками.

«Посилення потрібно на кілька позицій. Перше - лівого захисника. Також нам потрібно кілька гравців в середину поля. А, враховуючи, що у нас слабка реалізація гольових моментів, напевно, потрібен нападник. В цілому, в це міжсезоння нам потрібно посилити мінімум чотири позиції», - зазначив президент «Динамо».

На початку червня кияни досягли з англійським «Тоттенхемом» домовленості про трансфер півзахисника збірної Хорватії Ніко Кранчара. !zn

Читайте також:

Хорватський півзахисник «Тоттенхема» переходить у київське «Динамо»


«Динамо» збирається купити мінімум чотирьох новачків

Київське «Динамо» посилиться двома гравцями збірної України