Київське «Динамо» виставило на трансфер Мілевського

26 листопада 05:43

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс заявив, що його команді потрібні гравці, які будуть сидіти не на лаві запасних як манекени, а будуть посилювати гру команди.

 

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс має намір продати нападаючого Артема Мілевського, який останнім часом не потрапляє в основний склад команди і не потрапив в заявку на матч чемпіонату України з київським «Арсеналом».

«Мілевському будемо шукати команду. Сподіваємося, що ми знайдемо йому команду. Може, схочуть його ... Відпустимо його без питань. Адже якщо він сьогодні навіть до 18 не потрапив ... Нам потрібні гравці, які будуть сидіти не на лаві запасних, і будуть посилювати гру команди, а не просто сидіти як манекени. Вважайте це офіційною заявою, що Мілевський виставлений на трансфер», - сказав він журналістам в неділю після матчу, повідомляє телеканал «2+2».

«Він (Мілевський - ред.) ж вважає себе класним футболістом, знайдеться, мабуть, команда ... ми підемо на такі компроміси, що знайдеться команда, яка буде платити йому хорошу зарплату, - додав президент «Динамо».

«Ми чекаємо пропозицій. Виставити на трансфер - це не означає, що ці футболісти пішли, ми їх викинули. Ми ж не займаємося викиданням футболістів. Якби була моя воля, я б, може, прибрав не 4-5 футболістів, а 10 футболістів. Але у них діючі контракти, вони будуть приходити на роботу, їм треба платити зарплату. Їх все влаштовує. Для чого їм треба корячитися, виходити, битися за команду, за честь клубу, за тренера?! Тому ми будемо намагатися тих гравців, які нам не потрібні, працевлаштувати. Вдасться нам це чи ні - складно говорити, але у нас друга команда (Динамо-2) у важкому стані, переведемо в другу команду, нехай там допомагають, вдосконалюють майстерність, за щось вони ж зарплату повинні отримувати!», - підкреслив І.Суркіс.

У свою чергу на післяматчевій прес-конференції головний тренер «Динамо» Олег Блохін повідомив, що Мілевський за зниження фізичної форми відправлений у дублюючий склад команди. !zn

Читайте також:

Мілевський потрапив у двадцятку гірших гравців Євро-2012

Мілевський очолив рейтинг Ліги Європи за кількістю штрафних

Президент «Локомотива»: Мілевський нікому не потрібен