Київське «Динамо» посилилося півзахисником "Арсеналу"

18 червня 15:20

Гравець молодіжної збірної України Андрій Богданов підписав з «Динамо» чотирирічний контракт. Новачок зможе приєднатися до «Динамо» 28 червня, відправившись разом зі своїми новими партнерами на підготовчий збір до Австрії.

 

Півзахисник київського «Арсеналу» і молодіжної збірної України Андрій Богданов підписав контракт з «Динамо». Термін угоди розрахований до 1 липня 2016 року. Про це повідомляє офіційний сайт команди.
Наразі Богданов перебуває у відпустці, яку отримав від Юрія Сьоміна після виступів за молодіжну збірну України, а до «Динамо» приєднається 28 червня, відправившись разом зі своїми новими партнерами на підготовчий збір до Австрії.
Нагадаємо, президент київського «Динамо» Ігор Суркіс раніше заявляв, що в літнє міжсезоння клуб поповниться кількома новачками.
«Посилення потрібно на кілька позицій. Перше - лівого захисника. Також нам потрібно кілька гравців в середину поля. А, враховуючи, що в нас слабка реалізація гольових моментів, напевно, потрібен нападник. В цілому, в це міжсезоння нам потрібно посилити мінімум чотири позиції», - зазначив президент «Динамо».
На початку червня кияни досягли з англійським «Тоттенхемом» домовленості про трансфер півзахисника збірної Хорватії Ніко Кранчара.
Також раніше повідомлялося, що «Динамо» має намір придбати одразу двох футболістів полтавської «Ворскли» та збірної України - півзахисника Романа Безуса і захисника Євгена Селіна. !zn
Читайте також:
Київське «Динамо» посилиться двома гравцями збірної України