Керівництво WBA зобов'язало Кличка-молодшого і Повєткіна провести бій у найближчі два місяці

23 грудня 15:05

Після бою Кличка з Хеєм була досягнута домовленість про те, що переможець повинен зустрітися з найсильнішим у бою Повєткін - Чагаєв не пізніше, ніж через 18 місяців. Таким чином, українець і росіянин повинні провести бій не пізніше 24 лютого 2013 року.

 

Керівництво Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) зі штаб-квартирою в Панамі оприлюднило на офіційному сайті заяву, згідно з якою володарі поясів "Суперчемпіона" і "регулярного" чемпіона світу українець Володимир Кличко та росіянин Олександр Повєткін повинні провести бій не пізніше 24 лютого.

Як наголошується в комюніке, сторони повинні найближчим часом почати переговори про проведення поєдинку.

Ще чотири дні тому команда Повєткіна оголошувала про це рішення, але офіційно WBA його оприлюднила тільки зараз. Команда Кличка наполягала на тому, що їй було надано право провести обов'язковий захист титулу протягом двох років після бою з британцем Девідом Хеєм, що відбувся 27 серпня 2011 року. Відповідно, Володимир планував зустрітися з Повєткіним не раніше літа.

"Після бою Кличка з Хеєм була досягнута домовленість про те, що переможець повинен зустрітися з найсильнішим у бою Повєткін - Руслан Чагаєв не пізніше, ніж через 18 місяців", - йдеться в заяві. !zn

Читайте також:

Кличко-молодший за бій з поляком отримав майже $7 млн


Кличко готовий провести наступний бій з Повєткіним або Бойцовим

Володимир Кличко обрав собі нового тренера

Бій Кличко-Повєткін відбудеться до кінця лютого 2013