Італійський футболіст хоче увічнити себе у металі

27 лютого 14:28

Одіозний італійський нападаючий Маріо Балотеллі заявив, що має намір замовити у скульпторів власну статую у повний зріст.

 

22-річний італійський форвард "Мілана" Маріо Балотеллі, який нещодавно повернувся на батьківщину після декількох сезонів у "Манчестер Сіті", продовжує грати на публіку: нещодавно чорношкірий гравець вирішив замовити собі власну статую в повний зріст, яка повинна увічнити його знамениту позу під час святкування голу у ворота збірної Німеччини на Євро-2012. Ця статуя буде стояти у нього вдома у Брешії.

За словами італійського скульптора Лівіо Скарпеллі, витвір мистецтва буде зроблено з платини і кольорової бронзи, а очі з дорогоцінних каменів.

"Я вже отримав замовлення, але з самим Балотеллі жодного разу не зустрічався. Я працюю за фотографіями. Я зробив різні ескізи, але Маріо захотів, щоб його увічнили в позі після забитого гола, коли він демонструє свої м'язи і немов кидає виклик суперникові, - сказав скульптор Лівіо Скарпелла. - Я уявляв собі його, як атлета з давніх часів. Статуя буде поєднувати у собі класичний і поп-стилі", - зазначив Скарпеллі в інтерв'ю Football Italia.
Нагадаємо, що Маріо Балотеллі - син переселенців з Гани, народився у Палермо. Незабаром його всиновила італійська сім'я, яка дала йому путівку в життя. У 17 років Маріо дебютував в італійській Серії А у складі міланського "Інтера". Пізніше він перейшов у "Манчестер Сіті", де провів три сезони (30 голів). Наприкінці січня Балотеллі став гравцем "Мілана" - конкурента і ворога "Інтера". Балотеллі завжди любить бути в центрі уваги, не втрачаючи можливості проявити свій характер перед телекамерами або фотооб'єктивами. !zn
Читайте також: