Італійський боксер Франческо Піанета став кандидатом на бій із Володимиром Кличком

08 лютого 12:46

Наступним суперником чемпіона світу українця Володимира Кличка може стати італієць Франческо Піанета. Кандидатуру Піанети схвалив німецький телеканал RTL, у якого підписаний контракт з українським боксером.

 

Наступним суперником українського боксера Володимира Кличка може стати італієць Франческо Піанета. Про це повідомляє ESPN з посиланням на джерело у таборі Кличка.

За даними ESPN, кандидатуру Піанети схвалив німецький телеканал RTL, у якого підписаний контракт з українським боксером.

6 квітня Кличко-молодший повинен провести добровільний захист титулу чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація). Раніше повідомлялося, що представники українця вели переговори з кубинцем Одланьєром Солісом. Однак 5 лютого промоутер Соліса повідомив, що Кличко відмовився від бою з його клієнтом.

Раніше Кличко, який володіє титулом "суперчемпіона" WBA, домігся перенесення поєдинку з російським боксером Олександром Повєткіним, який володіє титулом "звичайного" чемпіона світу. Тепер цей бій має пройти до 31 липня.

Піанета провів на професійному рингу 29 боїв, перемігши у 28 з них (15 нокаутом). В одному поєдинку за його участю була зафіксована нічия. У рейтингу WBA італієць займає 12-те місце. !zn

Читайте також:

Кличко дозволили перенести бій з Повєткіним на липень

Британець Тайсон Ф'юрі пообіцяв позбавити світ боксу від братів Кличків

Кличко-молодший вирішив замінити Повєткіна кубинським боксером

Кличко-молодший і Повєткін у встановлений WBA термін не домовилися про проведення бою