Хокейний "Донбас" звільнив тренера за невдачі на фініші чемпіонату

01 березня 11:35

Український представник в Континентальній хокейній лізі позбувся головного тренера через непотрапляння до плей-офф чемпіонату.

 

Словацький спеціаліст Юліус Шуплер, що тренував донецький "Донбас" протягом всього сезону у Континентальній хокейній лізі, покинув розташування команди, повідомив офіційний сайт донеччан.

Сталася ця подія в досить несподіваний момент: не потрапивши до плей-офф КХЛ, а саме боротьба за Кубок Гагаріна була головним завданням команди на сезон, "Донбас" досить успішно стартував у втішному турнірі - Кубку Надії. Донецька команда обмінялися перемогами в Ризі з місцевим "Динамо" і мала хороші шанси продовжити боротьбу за "молодший" трофей чемпіонату.

А в середині січня Шуплер і Ко домоглися поки головного досягнення для клубу з 10-річною історією - перемогли у розіграші єдиного європейського клубного турніру Континентальному Кубку. Перемога була відзначена на державному рівні, словак і його помічники навіть отримали орден За заслуги III ступеня від президента Віктора Януковича, і ось через деякий час Шуплер залишився без роботи.

Нагадаємо, що до плей-офф КХЛ "Донбас" не пробився, програвши боротьбу на фінішному відрізку чемпіонату підмосковному "Атланту", словацькому "Словану" і чеському "Леву". Вочевидь, саме цей факт і став головною мотивацією для президента клубу Бориса Колеснікова, щоб звільнити Шуплера.

Керувати командою в останні гри сезону довірено колишньому помічнику Юліуса Шуплера, теж словаку Мирославу Міклошовичу. !zn

Читайте також:

Найтриваліший матч в історії російського хокею: дві години на льоду

Лідери КХЛ почали боротьбу за Кубок Гагаріна з перемог

"Піттсбург" спокушає Євгена Малкіна 100-мільйонним контрактом

Олімпіада в Сочі пройде без українських хокеїстів