"Хімік" здобув чергову перемогу в Кубку Європи ФІБА

06 сiчня 22:17

Южненський клуб не знає гіркоти поразок у єврокубковому турнірі.

 

Южненський "Хімік" здобув другу перемогу на другому груповому етапі Кубка Європи ФІБА. Вдома чемпіон України обіграв бельгійський "Монс".

Поєдинок проти бельгійців вийшов для підопічних Олега Юшкіна непростим. У третій чверті "Хімік" завдяки успішним діям Петрова і Попова пішов у відрив на 13 очок, але не зумів уникнути нервової кінцівки. Ряд невдалих атак южненців призвів до того, що розрив у рахунку скоротився спочатку до двох, а потім взагалі до одного очка. Однак точний триочковий Конєва за 7 секунд до фінальної сирени дозволив южненцям утримати лідерство.

"Хімік" (Україна) – "Монс-Ено" (Бельгія) – 64:61 (17:11, 11:16, 23:11, 13:23)

"Хімік": Фрезьер (14 + 6 підбирань), Конєв (13 + 6 підбирань), Рябчук (13 + 3 перехоплення), Петров (10 + 6 підбирань), Попов (7), Шоу (3 + 6 підбирань), Антіпов (2), Мальчевський (2).

В іншому матчі групи литовський "Ювентус" обіграв данський "Баккен Беарс" - 91:67. "Хімік" лідирує в таблиці з двома перемогами в двох матчах. У наступній зустрічі южненці 13 січня вдома прийматимуть "Ювентус", який вже двічі обіграли на попередньому етапі.

Нагадаємо, "Хімік" без поразок пройшов перший груповий етап, посівши у своїй групі перше місце.