Хей: Володимир Кличко - кращий боксер планети

04 липня 16:25

Екс-володар чемпіонського поясу за версією WBA Девід Хей заявив, що абсолютний чемпіон світу Володимир Кличко є кращим боксером світу.

 

"Кличко був кращий за мене - діяв чистіше і простіше. Зараз він - кращий боєць на планеті", - сказав Д. Хей.

Д. Хей пояснив свою поразку тим, що не міг знайти відкриті зони в суперника.

"Я розумів, що мені потрібен нокаут. Важко перемогти за кордоном за очками, я робив це раніше, але знав, що повинен нокаутувати його, щоб виграти цей бій. Однак він діяв дуже розумно і хитро, використовуючи свій джеб. Він спіймав мене деякими ударами, але у мене не підкосилися ноги ", - зазначив боксер.

При цьому англієць заявив, що травма пальця, яку, за його ж словами, він отримав ще на тренуванні, не може бути виправданням поразки.

"Коли у вас травма, противник завжди буде прагнути вдарити по хворому. І хоча в мене і не виходило відштовхуватися правою ногою, це не причина, з якої я програв", - зізнався англієць.

Британець все ще сподівається перемогти Володимира Кличка, якщо у нього буде шанс на реванш.

"Я чесно і справедливо зазнав невдачі і хотів би отримати ще один шанс, - сказав Д. Хей. - Звичайно, зараз Кличко в зручному положенні і це тільки його справа - боротися за щось більше або задовольнятися легкими поєдинками. Але сподіваюся, він порахує свої фінанси і зрозуміє, що бої зі мною куди більш прибуткові, ніж з усіма іншими його суперниками. І якщо він хоче спробувати заробити 50-ту перемогу нокаутом у бою зі мною, то я готовий надати йому таку спробу".

"Через три місяці я піду ... Але я б із задоволенням знову зустрівся з Кличком", - підсумував Д. Хей.