Гроза авторитетів "Кривбас" опинився на межі виживання

10 квiтня 15:05

Криворізька команда не отримує зарплату кілька місяців, а на базі за борги вимкнули газ і гарячу воду. Керівництво клубу сподівається на допомогу спонсорів.

 

Криворізький "Кривбас", який у весняній частині чемпіонату набрав 11 очок з 15 можливих, у тому числі і зіграв внічию з "Металістом" і "Динамо", а також обіграв "Дніпро", опинився на межі зникнення.

У "Кривбасі" гравці досі не отримали зарплату за три останніх місяці, що змусило їх провести вчора збори. Під час них було складено колективний лист керівництву клубу, повідомляє "Спорт-експрес в Україні"

На тренувальній базі "Кривбасу" через несплату були відключені газ і гаряча вода, у зв'язку з чим підготовка команди до суботнього матчу з "Таврією" опинилася під загрозою зриву.

Ситуація з положенням фінансових справ "Кривбасу" може прояснитися 11 квітня. Фінансові проблеми клубу ставили під загрозу виїзд команди у Маріуполь на матч прем'єр-ліги з "Іллічівцем" (1:0), але футболісти самі сплатили своє проживання у готелі. Крім затримки зарплат є проблема з фінансуванням бази.

Як повідомляє газета "Сегодня", фінансування команди припинилося - про це стверджують джерела журналістів в клубі. Вкрай малоймовірний, але теоретично можливий навіть такий варіант, що команда не з'явиться на два матчі і буде знята зі змагань, говорять в газеті.

Ситуація з положенням фінансових справ "Кривбасу" може прояснитися 11 квітня. Фінансові проблеми клубу ставили під загрозу виїзд команди в Маріуполь на матч прем'єр-ліги з "Іллічівцем" (1:0), але футболісти самі сплатили своє проживання в готелі. Крім затримки зарплат є проблема з фінансуванням бази.

Питання фінансування може вирішитися 11 квітня, коли керівництво клубу зустрінеться зі спонсорами.

Втім, як стверджує один з гравців команди Олексій Антонов, варіанти з невиходом на наступний матч чемпіонату проти "Таврії" не розглядаються всередині колективу. Тим не менш, Антонов відзначив, що футболісти мають намір звернутися до Федерації футболу України зі скаргою на клуб за невиплату зарплати і преміальних.

Нагадаємо, що після 23-х матчів чемпіонату "Кривбас" розмістився на 7-му місці турнірної таблиці, набравши 32 очки. !zn

Читайте також:

Хавбек "Шахтаря" віирушить у "Ліверпуль" за 15 млн доларів

Чвертьфіналіст Ліги Чемпіонів цікавиться українцем Коноплянкою

Колишній тренер "Ворскли" подав до Європейського суду на свою команду

Газзаєв обіцяє ФФУ до 50 млн євро на рік відрахувань від об'єднаного чемпіонату