Головний тренер "Карпат" Ніколай Костов, який виграв сім матчів, подасть у відставку

06 травня 18:07

Схоже, до кінця нинішнього сезону болгарський фахівець у Львові не допрацює.

 

Керівництво львівських "Карпат" має намір відправити у відставку нинішнього головного тренера команди Миколи Костова, повідомляє football.ua.

Офіційно про це має бути оголошено вже найближчим часом. Також стало відомо, що посаду Костова займе Юрій Дячук-Ставицький, який раніше вже обіймав посаду виконуючого обов'язки головного тренера команди у 2012-му році.

Нагадаємо, Костов очолив "Карпати" влітку минулого року. Під його керівництвом львів'яни здобули сім перемог у чемпіонаті України і за три тури до кінця сезону все ще не убезпечили себе від можливого вильоту. У Кубку України львів'яни дійшли до чвертьфіналу, де поступилися дорогою "Шахтарю".

Нагадаємо, що в останньому матчі чемпіонату Прем'єр-ліги "Карпати" програли 1:2 на виїзді головному конкуренту в боротьбі за виживання ужгородській "Говерлі", після чого Микола Костов заявив, що готовий подати у відставку. Для болгарського фахівця відхід із "Карпат" стане другим звільненням в українському клубі - у 2010 році він подав у відставку з поста головного тренера донецького "Металурга".

Відзначимо також, що Костов може виявитися другим тренером за останні два тижні, з яким були припинені трудові відносини в клубі Прем'єр-ліги: раніше з посади головного тренера "Волині" пішов Анатолій Дем'яненко. !zn

Читайте також:

Колишній тренер "Ворскли" подав у Європейський суд на свою команду

Суперкубок України знову розіграють в Одесі

"Динамо" все-таки отримало кращого бомбардира "Карпат"