Глазков не зміг завоювати пояс чемпіона світу через травму ноги

17 сiчня 09:01

Український боксер травмувався вже у третьому раунді.

 

Український боксер В'ячеслав Глазков не зумів завоювати пояс чемпіона світу в суперважкій вазі за версією IBF, який раніше належав Володимиру Кличку. Глазков достроково завершив титульний бій проти американця Чарльза Мартіна через травму коліна.

Після спокійних двох раундів без явної переваги кого-небудь з боксерів Глазков у третій трихвилинці спіткнувся і опинився на канвасі. Українець піднявся, але пропустив кілька ударів, знову впав, після чого, накульгуючи, попрямував до свого кутку рингу. Глазков заявив рефері, що не зможе продовжувати бій і, не дочекавшись оголошення результатів, попрямував у роздягальню.

Таким чином, бій завершився технічним нокаутом для українця. Новим чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією IBF став Чарльз Мартін. Для Глазкова ця поразка стала першою на професійному рингу в 23 поєдинках.

"Цей пояс повинен був бути моїм. Я підсковзнувся і відчув гострий біль у правому коліні. Я дуже засмучений і хочу реваншу, коли відновлюся", - підкреслив Глазков.

За попередніми даними, Глазков серйозно пошкодив коліно - порвав передню хрестоподібну зв'язку. А це означає, що повернутися в ринг він зможе не скоро.

Читайте також: Глазков і Мартін провели відкрите тренування перед боєм в США

Нагадаємо, титул за версією IBF став вакантним у грудні після того, як Всесвітня боксерська федерація відібрала його у Тайсона Ф'юрі за відмову битися з Глазковим. Мартін вже заявив про своє бажання вийти на ринг проти Ф'юрі і об'єднати титули.