"Галатасарай" змушує "Реал" понервувати, але все таки вилітає з Ліги Чемпіонів

10 квiтня 08:31

Турецький клуб був близький до того, щоб відіграти необхідну різницю в три м'ячі, проте все перекреслив пропущений гол від Кріштіану Роналду на початку поєдинку.

 

У матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів "Реал" поступився "Галатасараю" 2:3, проте завдяки впевненій домашній перемозі 3:0, пройшов у півфінал євротурніру.

"Королівський клуб" зусиллями Кріштіану Роналду практично зняв всі питання про переможця, коли португалець опинився у потрібний час в потрібному місці в штрафному господарів. Незважаючи на гол, перша 45-хвилинка пройшла досить спокійно.

Але після перерви "Галатасарай" підвищив обороти і зумів повернути інтригу у здавалося б вже зовсім нецікавий матч. На 57-й хвилині голландець Снайдер скинув м'яч на івуарійця Ебуе і той дальнім ударом зрівняв рахунок - 1:1. За мить Снайдер міг скористатися подарунком від суперника Коентрау, однак примудрився не влучити у ворота з близької відстані.

А в другій половині тайму стамбульці змусили понервувати весь Мадрид і всіх шанувальників "Реала". За дві хвилини зоряні придбання турків в особі Уеслі Снайдера і Дідьє Дрогба Дідьє забили два голи. Щоправда для виходу у півфінал "Галатасараю" потрібно було ще два.

Через 10 хвилин Дрогба все-таки забив м'яч у ворота "Реала", але з положення поза грою. Надалі гостям вдалося заспокоїти темп, а в доданий час Роналду вдруге розписався у воротах "червоно-жовтих" - 3:2. Перемога "Галатасарая" продемонструвала, що в сучасному футболі навіть трьох голів часом може не вистачити для загального успіху - як кажуть, гра триває 90 хвилин.

"Галатасарай" - "Реал" - 3:2 (0:1)

Голи: Ебуе, 57, Снайдер, 71, Дрогба, 72 - Роналду, 7, 90+3.

"Галатасарай": Муслера, Гекхан Зан, Кайа, Ебуе, Хаміт Алтинтоп (Амрабат, 46), Інан, Мело, Рієра, Снайдер, Дрогба, Умут Булут (Сабрі Саріоглу, 63).

"Реал": Дієго Лопес, Варан, Пепе, Коентрау, Хедіра, Езіл (Альбіоль, 81), Ессьєн, Модріч, Ді Марія, Роналду, Ігуаїн (Бензема, 73).

Таким чином, "Реал" став першою з трьох іспанських команд у чвертьфіналі, яка кваліфікувалася в наступний раунд змагань у Лізі Чемпіонів. Нагадаємо, що "Малага" вилетіла з турніру, поступившись "Боруссії" 2:3. !zn

Читайте також:

Букмекери відправили "Барселону" і "Боруссію" у півфінал Ліги Чемпіонів

В "Ювентусі" вірять в успіх з "Баварією", роблячи ставку на післяматчеві пенальті

В Індонезії все ще розраховують побачити Шевченка-футболіста