Футболісти "Барселони" назвали героїчною перемогу над "Міланом"

13 березня 13:34

Тріумфатори 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів вважають, що їхній успіх - надзвичайний.

 

Після феєричної перемоги 4:0 у другому матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів над "Міланом" і виходом у чвертьфінал, футболісти "Барселони" в один голос стверджували, що дійсно раді подібному успіху, незважаючи на те, що багато хто вже звик до постійної присутності каталонського клубу на вирішальній стадії єврокубка.

"Давненько ми не добивалися такої героїчної перемоги на "Ноу Камп", і вже давно я не бачив такої гарячої підтримки. "Барса" провела чудовий матч, відмінно пресингувала упродовж всієї гри. Ми дуже хотіли вийти у чвертьфінал і домоглися свого, - сказав після матчу півзахисник Хаві.

"Ми стали саме тією Барселоною, що і ми, і наші вболівальники хочуть бачити у кожному матчі. Так ми грали всі попередні роки, - зазначив автор двох голів у ворота "Мілана" Ліонель Мессі.

Жерард Піке, захисник "Барселони", відзначив також уболівальників, які підтримували його команду на стадіоні, сказавши, що "Барса" у всіх компонентах перевершила "Мілан".

"Атмосфера на "Ноу Камп" була просто приголомшливою. Уболівальники розуміли, що нам потрібна підтримка, і ми зіграли для них. Ми домоглися дійсно героїчної перемоги! "Барселона" була кращою за "Мілан" з самого початку, і, до щастя, нам вдалося забити голи, необхідні для виходу в наступний раунд".

Нагадаємо, що "Барселона" здолала "Мілан" 4:0 і за сумою двох матчів виявилася кращою в протистоянні з італійською командою - 4:2. Каталонці вийшли в 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів шостий сезон поспіль. !zn

Читайте також:

Букмекери впевнені, що виграє Лігу Чемпіонів "Баварія"

"Барселона" не залишила каменя на камені від "Мілана" і виходить у чвертьфінал

В Японії виставлена на продаж відлита з золота ступня Мессі