Футболіст збірної Сирії загинув на стадіоні під мінометним обстрілом

21 лютого 14:24

Збройні конфлікти у Сирії дісталися і до футбольних стадіонів.

 

У результаті мінометного обстрілу стадіону у Дамаску загинув 19-річний сирійський футболіст, який виступав за молодіжну збірну країни. Ще кілька гравців отримали поранення після нападу повстанських сил, передає державне інформагентство SANA.

За повідомленням ВВС, два снаряди напередодні розірвалися біля стадіону "Тишрін", на якому команди "Аль-Ватхба" і "Аль-Нваїр" готувалися провести тренування перед зустріччю у рамках Ліги професіоналів. Футболісти, які перебували поблизу, були поранені уламками. Для одного зі спортсменів поранення виявилися смертельними.

Ім'я загиблого гравця - Юсеф Сулейман, 19-річний нападаючий виступав за клуб "Аль-Ватхба" і грав за молодіжну збірну Сирії. Повідомляється, що у нього залишилася шестимісячна дитина.

На території сирійської столиці і її околиць вже кілька місяців триває запекла боротьба між повстанцями і силами, вірними Башару Асаду.

Сирійські спортсмени вже офіційно засудили дії повстанців. SANA отримала письмове звернення, в якому сказано, що Федерація спорту і Олімпійська комісія Сирії засуджують даний злочин і вважають, що "у тероризму немає ніякої віри". !zn

Читайте також:

МЗС перерахував країни, куди українцям краще не їздити

Влада Сирії оцінила збитки від війни у 14 мільярдів доларів

Оскар Пісторіус звинувачений у навмисному вбивстві, версія з грабіжником виключена