Формула-1: букмекери ставлять на триразового чемпіона світу Феттеля

14 березня 14:43

Німецький гонщик Себастьян Феттель вважається найбільш вірогідним переможцем чемпіонату світу з "Королівських перегонів", що стартує 17 березня.

 

У неділю стартує черговий чемпіонат світу з автоперегонів Формула-1. Перший етап відбудеться на трасі в австралійському Мельбурні. У нинішньому чемпіонаті візьмуть участь 11 команд.

Букмекерські контори вважають найбільш вірогідним кандидатом на чемпіонство 25-річного триразового чемпіона світу Себастьяна Феттеля з команди "Ред Булл". На його перемогу букмекери пропонують коефіцієнт 2,35.

Як вважають аналітики, іспанець Фернандо Алонсо з "Феррарі" має хороші шанси потіснити суперчемпіона з його трону. На його перемогу в чемпіонаті виставлений коефіцієнт 4,0. Третій фаворит - британець Джейсон Баттон з "Макларена" (7,0). Далі йде його співвітчизник Люіс Хемілтон з "Мерседеса" (9,0).

Що стосується Гран-прі Австралії, то аналітики віддають перевагу Себастьяну Феттелю - 3,50 коефіцієнт на перемогу. Далі - Джейсон Баттон (5,0) і Фернандо Алонсо (5,50).

У загальному заліку Кубка Конструкторів серед дев'яти команд фаворитом букмекери вважають "Ред Булл" (1,85), а його суперниками - "Макларен" (4,0) і "Феррарі" (4,50).

Нагадаємо, що в нинішньому сезоні чемпіонат світу включає в себе 19 перегонів. Завершаться змагання 24 листопада, коли відбудеться Гран-прі Бразилії.

Читайте також:

Колишній гонщик Формули-1 повертається в автоспорт після важкої травми

Mersedes може піти з Формули-1

Шумахер встановив черговий рекорд