Фонсека поскаржився на суддівство після матчу з "Карпатами"

19 листопада 21:19

Головний тренер "Шахтаря" попросив "не робити з нього дурня".

 

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека висловив невдоволення суддівством у матчі "гірників" проти "Карпат". Поєдинок обслуговувала бригада арбітрів на чолі з Сергієм Бойком.

"Чесно кажучи, я максимально намагаюся майже ніколи не говорити про суддівство. В той же час повинен сказати, що я не дурень і не другий день у футболі. Чудово розумів, що сьогодні тут відбувалося. Як, в принципі, і в інших матчах. Це так легко - призначити пенальті проти "Шахтаря". На жаль, я не бачу цього в інших поєдинках, де дійсно є пенальті, але їх ніхто не призначає.

Як я помітив, також дуже легко давати жовті картки футболістам "Шахтаря". Ми втратили трьох гравців на наступний матч чемпіонату. Було стільки моментів, коли нам просто обрізали атаку - далеко не на нашу користь. Був непризначений пенальті у ворота суперника в абсолютно ідентичній ситуації.

Я вже прекрасно зрозумів, що тут відбувається. Всі ми відчуваємо, що доведеться боротися завжди і проти всіх. Але єдине, прошу вас: не робіть з мене дурня, бо я далеко не такий", - сказав Фонсека.

Читайте також: Прем'єр-ліга: "Динамо" і "Шахтар" здобули перемоги

Нагадаємо, "Шахтар" у Харкові обіграв "Карпати" з рахунком 2:1.