Фоменко пояснив успіх збірної бажанням футболістів реабілітуватися перед уболівальниками

23 березня 10:15

Після минулих невдач футболісти були в боргу перед уболівальниками, і вони самі це чудово розуміли.

 

Головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко зазначив, що йому було нескладно налаштувати своїх підопічних на матч відбору ЧС-2014 проти Польщі, оскільки гравці розуміли необхідність реабілітуватися за попередні невдачі.

"Підготувати команду психологічно було не так складно. Хлопці були у боргу перед уболівальниками, і вони самі це чудово розуміли. Ви бачили велике бажання з їх боку, і навіть отримані жовті картки - це результат великого прагнення грати добре. Їм інколи трохи не вдається контролювати свої емоції", - сказав він на післяматчевій прес-конференції.

-Україна видає чудовий матч і впевнено перемагає Польщу у Варшаві

Говорячи про два забитих швидких голи, Фоменко зазначив: "Сказати, що ми не хотіли цього, було б неправдою. Вчора мене запитали, яким ми "номером" будемо грати, я відповів, що першим, і другим і третім. Можливо, збірна Польщі не очікувала, що ми почнемо грати цю зустріч першим номером".

Фоменко повідомив, що в команді немає травмованих напередодні матчу з Молдовою 26 березня. "А те, що ми втратили двох гравців через перебір жовтих карток, які будуть пропускати наступну гру, звичайно, шкода, але це буде шанс для інших футболістів проявити себе", - вважає він.

Україна перемогла Польщу в п'ятницю ввечері у Варшаві з рахунком 3:1. !zn

Читайте також:

Новий тренер збірної з футболу назвав важким завдання пробитися на чемпіонат світу

Наставник збірної України Михайло Фоменко: за все відповімо своїми справами

Тимощук попросив уболівальників забути про невдачі і підтримати збірну

Збірна України в товариському матчі обіграла Норвегію