Федерація футболу розглядає близько 30 кандидатів на посаду тренера збірної

28 листопада 14:48

У наявному списку кандидатур представлені як українські, так і іноземні фахівці, причому їхнє співвідношення приблизно порівну. Ліппі в списку немає.

 

Федерація футболу України розглядає близько 30 кандидатур на пост головного тренера національної збірної, повідомив перший віце-президент організації Анатолій Попов.

"На сьогодні є близько 30 кандидатур, розширений список", - сказав Попов 28 листопада за підсумками засідання виконкому ФФУ.

За його словами, в ході засідання члени виконкому висловили стурбованість ситуацією, яка склалася навколо призначення головного тренера збірної.

Пост головного тренера збірної України став вакантним після відходу Олега Блохіна в київське "Динамо" у кінці вересня. ФФУ запропонувала очолити збірну Андрію Шевченку, а після його відмови вела переговори з Гаррі Реднаппом. Також серед потенційних наставників "синьо-жовтих" ЗМІ називали італійця Марчелло Ліппі і шведа Свена-Йорана Ерікссона.

Попов повідомив, що у наявному списку кандидатур представлені як українські, так і іноземні фахівці, причому їхнє співвідношення приблизно порівну. Він уточнив, що Ліппі у списку немає, а Ерікссон там присутній. !zn

Читайте також:

Федерація футболу планує знайти збірній України тренера до кінця року

Збірна України опустилася на 13 позицій в рейтингу ФІФА

Визначено коло кандидатів на пост головного тренера збірної України з футболу

Федерація футболу запропонувала Ліппі очолити українську збірну