Ерікссон і Фоменко зберігають рівні шанси очолити збірну України з футболу

25 грудня 14:27

Віце-президент Федерації футболу України (ФФУ) Анатолій Попов запевняє, що напередодні голосування за кандидатуру наставника збірної остаточна доля тренерського крісла ще невідома.

 

На сьогоднішній день шанси Михайла Фоменка і Свена Йорана Ерікссона очолити збірну України з футболу рівні. Про це заявив перший віце-президент Федерації футболу України (ФФУ) Анатолій Попов, коментуючи чутки про те, ніби тренером вже обраний Фоменко.

«Все в силі. Виконком має відбутися завтра, імовірно о 12:00. Що стосується Ерікссона, то його присутність під час виконкому не обов'язкова, але не виключена. Тому можна припустити, що завтра він буде в Будинку футболу», - сказав Попов.

При цьому він додав: «А в цілому шанси 50 на 50, і ті, хто говорять, що доля тренерського крісла вже вирішена, напевно знають більше, ніж я. Наразі спостерігається абсолютний паритет».

Як повідомлялося, головного тренера збірної України з футболу буде обрано 26 грудня 15-ма членами виконкому ФФУ.

Збірна України з футболу залишається без головного тренера з кінця вересня, після того, як колишній наставник «жовто-синіх» Олег Блохін перейшов працювати в київське «Динамо».

Читайте також:

За підсумками року Україна повернулася в ТОП-50 рейтингу ФІФА

Перший матч у 2013 році збірна України зіграє з Норвегією

Нападаючий «Шахтаря» Адріано готовий прийняти українське громадянство і виступати за збірну України