Два м'ячі Роналду нокаутують "Барселону" у "класичному протистоянні"

27 лютого 09:11

У півфіналі Кубка Іспанії зійшлися два непримиренні суперники. Впевнену перемогу відсвяткував "королівський клуб".

 

У черговий раз доля Кубка Іспанії звела між собою принципових суперників і справжніх ворогів - уболівальники мадридського "Реала" і "Барселони" отримали ще одну можливість для визначення, хто ж все-таки кращий на футбольному полі, а любителі футболу у всьому світі - привід для естетичного задоволення від гри. У підсумку, впевнену перемогу відсвяткували мадридці - і це на стадіоні "Камп Ноу", де цій команді ніколи не будуть аплодувати. Цікавий факт: для півзахисника "Барси" Хаві цей матч став 37-м в кар'єрі "ель-класіко". До рекорду гравцеві залишилося шість зустрічей з "Реалом".

Вже на 2-й хвилині Мессі міг відкрити рахунок, та його удар пролетів повз ворота. Але зробити це вдалося іншій зірці - з протилежного табору: на 13-й хвилині Роналду збили в штрафному і суддя призначив пенальті. Сам постраждалий і реалізував його. Тепер для потрапляння у фінал Кубка "Барсі" необхідно було як мінімум забивати гол - у першому матчі була зафіксована нічия 1:1. Але далі, незважаючи на всі намагання Мессі і Ко, забивали мадридці - у другому таймі ще раз відзначився Роналду, а через 10 хвилин Рафаель Варан добив суперника. Лише на передостанній хвилині матчу Альбі вдалося розмочити рахунок, але це вже нічого не вирішувало - 1:3 і "Реал" вирушає у фінал Кубка Іспанії.

Жозе Моурінью може бути задоволений. Нагадаємо, що останнім часом активізувалися розмови про те, що після закінчення сезону португалець облишить тренерський місток "Королівського клубу". Однак черговий взятий трофей може змінити ситуацію.

"Реал" зустрінеться з переможцем пари "Атлетіко" - "Севілья" (перша зустріч - 2:1 у Мадриді). При цьому в суботу, 2 березня, мадридці і каталонці проведуть останнє в цьому сезоні класико на внутрішній арені в рамках приклади. До поєдинку на "Сантьяго Бернабеу" тепер уже колишній володар Кубка "Барса" випереджає поки що діючого чемпіона "Реал" на 16 очок після 25 турів. !zn

Читайте також:

"Мілан" зупинив непереможну "Барселону" двома голами

Головний тренер "Челсі" Рафаель Бенітес побився з капітаном команди

Мадридський "Реал" восьмий рік поспіль визнано найбільш прибутковим футбольним клубом у світі

Наставник "Реала" Жозе Моурінью не проти попрацювати у Франції